Kinderopvang Ridderkerk

Kinderopvang in omgeving Ridderkerk

Woont u in Ridderkerk en bent u op zoek naar een goede, flexibele kinderopvang, buitenschoolse opvang of een kinderdagverblijf? Dan kunt u bij De Groene Tuin terecht. Dankzij de twee locaties, een in het centrum van Rotterdam (IJsselmonde) en een in Charlois/Slinge, en hun goed bereikbare ligging zijn wij ook zeer geschikt als kinderopvang in Ridderkerk.

Opvang voor kinderen van 0-13 jaar

De vestigingen van De Groene Tuin bieden kinderopvang voor kinderen van 6 weken tot 13 jaar. Het belangrijkste bij ons is veiligheid, rust en professionele en gekwalificeerde begeleiders. Dat is ook de reden dat begeleiders maximaal 4 baby’s of zes grotere kinderen per groep hebben. Hieronder kunt u zien of wij met verticale of horizontale groepen werken:

  • Een baby groep van 0-2 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 tot 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3-4 jaar
  • Een peutergroep van 2-4 jaar
  • Een Buitenschoolse Opvang (BSO) groep van 4-13 jaar
Kinderopvang Ridderkerk
Kinderopvang Ridderkerk

Kinderdagverblijf Ridderkerk? De Groene Tuin.

Op zoek naar een kinderdagverblijf in Ridderkerk? Dankzij de gunstige ligging van de twee kinderopvangcentra in Rotterdam, aan de Taselaarstaat (IJsselmonde) en Schuilenburg (Charlois), de ruime parkeergelegenheid en het cameratoezicht is De Groene Tuin zeker ook geschikt voor kinderen uit Ridderkerk. Wij staan elke werkdag tussen 07:15 en 18:15 voor u klaar. Wij zijn het hele jaar geopend, behalve de nationale feestdagen en de studiedagen die wij inplannen voor het personeel. Op deze dagen werken zij eraan om zich verder te ontwikkelen en op die manier uw kind het allerbeste mee te kunnen geven.

Kinderopvang & BSO

Naast kinderopvang biedt De Groene Tuin ook Buitenschoolse Opvang aan. De openingstijden hiervan zijn van 14.30 – 18.15 uur behalve op woensdag, dan zijn wij geopend van 12.00-18.15. Dankzij de flexibele openingstijden en gemakkelijke ligging is ook de Buitenschoolse Opvang van De Groene Tuin in Rotterdam handig voor kinderen uit bijvoorbeeld Ridderkerk. Een opvangpakket is op maat bespreekbaar. De ouder heeft de keuze uit 40 opvangweken per jaar of kan deze combineren met vakantieweken. Zo zijn wij niet alleen in Rotterdam, maar ook als kinderopvang in Ridderkerk, zeer geschikt.

Maak een afspraak

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


  • Informatie van de ouder  • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811