fbpx

Kinderopvang Rhoon

Kinderdagverblijf in omgeving Rhoon

Woont u in Rhoon en bent u op zoek naar een Kinderopvang of Buitenschoolse Opvang voor uw zoon of dochter? Denk dan eens aan De Groene Tuin in IJsselmonde. Het klinkt misschien ver weg, maar dankzij de gemakkelijke ligging, ruime parkeergelegenheid en flexibele openingstijden is De Groene Tuin als kinderopvang zeker ook geschikt voor kinderen uit Rhoon.

We hebben twee vestigingen, een in IJsselmonde aan de Taselaarstraat en sinds kort een in Charlois aan de Schuilenburg. Beide locaties beschikken over ruime parkeergelegenheid, camerabewaking en hebben een goede bereikbaarheid. Daarom zijn wij, KDV De Groene Tuin, uitermate geschikt als kinderopvang in Rhoon.

Gediplomeerde en ervaren begeleiders

De Groene Tuin staat voor veiligheid, rust en professionaliteit. Wij werken enkel met gediplomeerde en ervaren begeleiders. Dankzij hun kennis en toegankelijkheid vertrouwt u uw kindje met een gerust hart aan ons toe. Uw kindje verveelt zich geen moment: dagjes uit, lezen, knutselen of lekker buiten spelen, alles kan bij De Groene Tuin Rotterdam. Ons kinderdagverblijf is dan ook ideaal als kinderopvang in Rhoon Wij vangen kinderen op van 0- 13 jaar. Hieronder kunt u zien of wij met verticale of horizontale groepen werken:

  • Een baby groep van 0-2 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 tot 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3-4 jaar
  • Een peutergroep van 2-4 jaar
  • Een Buitenschoolse Opvang (BSO) groep van 4-13 jaar

Kinderopvang Rhoon

Openingstijden

Elke werkdag tussen 07.15 en 18.15 staan wij bij De Groene Tuin klaar voor u en uw kleintjes. Het kinderdagverblijf is dus de hele dag geopend. De Buitenschoolse Opvang is open van 14.15 – 18.15, behalve op woensdag dan kan uw kindje terecht vanaf 12.00 – 18.15. De begeleiders staan het hele jaar door voor u klaar behalve op nationale feestdagen en op de studiedagen die wij voor het personeel inplannen. Dit zijn er twee per jaar en op deze dagen ontwikkelen zij zich verder om het beste aan uw kindje mee te kunnen geven.

Voordelig kinderdagverblijf Rhoon

Overigens betekent al het bovenstaande niet dat de Kinderopvang of Buitenschoolse Opvang duur is bij ons. De tarieven kunt u vinden op deze website. Uiteraard kunt u ook een keer langs komen voor een op maat gemaakt opvangpakket. Dit is bij ons altijd bespreekbaar. Als u langs komt of belt helpen onze begeleiders u graag op weg. Zij staan voor u klaar. Veel mensen denken dat een kinderdagverblijf erg duur is, maar in vergelijking met onze collega’s zijn wij helemaal niet duur. Daarnaast weten veel ouders niet dat als ze werken, studeren of re-integreren ze recht hebben op kinderopvangtoeslag. Daardoor betaalt u vaak minder dan dat er netto op de factuur staat. Een kinderdagverblijf in Rhoon kan dan ook voordelig in Rotterdam, dus ook als u uit Barendrecht komt!

MAAK EEN AFSPRAAK

Op dit moment hebben wij 3 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Uw kind(eren) direct inschrijven bij Kinderdagverblijf De Groene Tuin?