Kinderopvang Lombardijen

Kinderopvang bij Lombardijen

Bent u op zoek naar een Buitenschoolse opvang (BSO) of kinderopvang in Lombardijen? Dan bent u bij ons, De Groene Tuin, aan het juiste adres. Het hele jaar door bieden wij flexibele kinderopvang aan voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. We zijn elke werkdag geopend tussen 07.15 en 18.15. Met onze twee locaties in Rotterdam bieden wij de oplossing voor kinderopvang in Lombardijen

Wij zorgen er voor dat uw kinderen zich vermaken. De locatie is van onze kinderopvang is dan ook opgezet als een leuke, ruime buitenspeelplaats. De medewerkers hebben een passie voor kinderen en zijn allemaal gediplomeerde pedagogische medewerkers. Maar ze zijn vooral heel lief voor uw kinderen. Naast veel activiteiten om het kind te ontwikkelen, staat er bij deze De Groene Tuin dagelijks een warme maaltijd klaar. Daarnaast is er vrije parkeergelegenheid naast de opvang en camerabewaking.

kinderopvang lombardijen

Kinderopvang voor alle kinderen in Lombardijen

Met onze twee locaties in Rotterdam zijn wij uitermate geschikt als kinderopvang in Lombardijen. De Groene Tuin is namelijk gemakkelijk te bereiken en daarom tevens ideaal als u uit Charlois, Slinge, Barendrecht, Rhoon, Carnisselande, Smitshoek, Zuidplein, Vreewijk, Feyenoord, IJsselmonde, Beverwaard, Ridderkerk of Bolnes komt en op zoek bent naar een kinderdagverblijf voor uw kind tijdens uw (werk)dag.

Wij maken nooit onderscheid tussen ras of geloofsovertuiging. Daarom hebben wij speciale halal kinderopvang. Laat u ons van te voren even weten als uw zoon of dochter halal wilt eten en wij zorgen dat zij een warme maaltijd krijgen. Onze collega’s vertellen u hier graag meer over. Bent u geïnteresseerd in ons als kinderopvang in Lombardijen (Rotterdam)? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding!

Goedkope opvang voor uw kind

Goede opvang voor uw kind hoeft niet uur te zijn. Dat bewijst de Groene Tuin nog maar eens. De tarieven vindt u op onze website. Wij voldoen aan de eisen van de Wet Kinderopvang. De GGD is toezichthouder en die controleert ons regelmatig. Op het gebied van huisvesting en brandveiligheid is er toezicht vanuit de DS+V (gemeente).

Dagopvang op niveau

Om de kinderen tijdens de dagopvang ook nog dingen bij te brengen werken we met verschillende groepen:

  • Een baby – dreumes groep van 0-2.5 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 – 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3 – 4 jaar
  • Een extra dreumes peutergroep van 1.5 – 4 jaar voor beperkte opvang tijdens de schooltijden.

Naast deze groepen kunnen kinderen ook spelen in de speelhal, de ruime en zeer kindvriendelijke buitenspeelplaats of, en natuurlijk mag dat bij ons, even spelen in een andere groep. Wij werken met een vast dagritme en we stemmen hier activiteiten en thema’s op af. Wilt u een rondleiding door één van onze kinderopvang in Charlois of IJsselmonde? Of heeft u vragen over Halal kinderopvang, de goedkope kinderopvang of andere vragen? Belt u dan gerust naar: 010-4822811. Uiteraard kunt u uw kindje hier op de website ook gelijk inschrijven.

MAAK EEN AFSPRAAK

Op dit moment hebben wij 3 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Uw kind(eren) direct inschrijven bij Kinderdagverblijf De Groene Tuin?