fbpx

Kinderopvang IJsselmonde

Uw kinderdagverblijf in IJsselmonde

Woont u in IJsselmonde en bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een BSO of kinderopvang in IJsselmonde? Dan bent u bij De Groene Tuin aan het goede adres. Wij hebben twee vestigingen, één aan de Taselaarstraat in IJsselmonde en een aan de Schuilenburg in Charlois. Beide locaties zijn gemakkelijk te bereiken en beschikken over ruime parkeergelegenheid. We hebben nog plek voor aankomend jaar, dus schrijf uw zoon of dochter snel in!

Professionele & gekwalificeerde begeleiders

De Groene werkt enkel en alleen met professionele, gekwalificeerde en toegankelijke begeleiders. Wij begrijpen als geen ander dat u uw kind bij iemand wil achterlaten die u dat toevertrouwd. Daarom doen wij er bij deze BSO en kinderopvang in IJsselmonde & Charlois alles aan om dat gevoel voor u te creëren. We werken daarom met horizontale of verticale groepen, hieronder kunt u deze zien:

  • Een baby groep van 0-2 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 tot 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3-4 jaar
  • Een peutergroep van 2-4 jaar
  • Een Buitenschoolse Opvang (BSO) groep van 4-13 jaar

kinderopvang ijsselmonde

Opvang voor kinderen van 0-13 jaar

Onze begeleiders van onze kinderopvang in IJsselmonde en Charlois staan het hele jaar door voor uw kinderen klaar. Uitzonderingen zijn nationale feestdagen en twee verplichte studiedagen voor de begeleiders waarin zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen om het allerbeste mee te kunnen geven aan uw kind. Zoals u hierboven ook kunt zien, vangen wij kinderen op van 0 – 13 jaar. Omdat wij uw kind het beste willen meegeven is het bij ons gebruikelijk om een begeleider per 4 baby’s of 6 grotere kinderen te hebben. Op deze manier houdt de begeleider voldoende toezicht en krijgt uw kindje de aandacht die het verdient en nodig heeft.

Gezonde en biologische voeding

Wij vermaken uw kindje de hele dag. We gaan dagjes met ze weg, knutselen, lezen voor of laten ze lekker buiten spelen bij mooi weer. Bij ons wordt iedereen gerespecteerd, ongeacht ras, geloof of culturele achtergrond. Wij hechten veel waarde aan gezonde en biologische voeding. Daarom krijgt uw zoon of dochter iedere dag een warme, biologische maaltijd voorgeschoteld. Deze maaltijden zijn allemaal halal. Heeft uw kind een allergie? Laat dit dan van te voren aan de leiding weten en dan wordt daar rekening mee gehouden bij de inkopen en het bereiden van de maaltijden. Op deze manier hopen wij de kinderen een interesse in gevarieerde voeding mee te kunnen geven. Dit past binnen ons voedingsbeleid.

GGD gecontroleerd

Elk jaar wordt de Buitenschoolse- en Kinderopvang in Rotterdam (IJsselmonde & Charlois) gecontroleerd door de GGD. Dit is de officiële toezichthouder van beide locaties en zij controleren ons regelmatig of we aan de door de overheid gestelde regels voldoen. De rapporteren hiervan kunt u terug vinden op: www.landelijkregisterekinderopvang.nl. Daarnaast voldoen de accommodaties ook aan de regels op het gebied van huisvesting en brandveiligheid. Hiervoor is er toezicht vanuit de DS+V (gemeente).

Kinderopvang IJsselmonde en omgeving? De Groene Tuin.

Overigens betekent al het bovenstaande niet dat de Buitenschoolse opvang en Kinderdagverblijf in IJsselmonde en Charlois duur is. Integendeel. Wij zijn vaak goedkoper dan onze collega’s. De tarieven vindt u op deze website. Wij bieden ook op maat gemaakte pakketten aan. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u altijd even bellen om een afspraak te maken. Onze collega’s staan voor u klaar en willen u graag helpen.

De Groene Tuin is als kinderdagverblijf in IJsselmonde ideaal voor mensen uit Rotterdam, maar ook als u uit Rhoon of Barendrecht komt zijn onze twee locaties in Rotterdam gemakkelijk te bereiken. Dankzij de makkelijke bereikbaarheid, vrije en ruime parkeergelegenheid en de camerabewaking is dit de ideale opvang voor uw kindje. Heeft u vragen of wilt u een rondleiding door onze kinderopvang, belt u dan gerust naar: 010-4822811. Uiteraard kunt u uw kindje hier op de website ook gelijk inschrijven. We hebben nog plek!

MAAK EEN AFSPRAAK

Op dit moment hebben wij 3 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Uw kind(eren) direct inschrijven bij Kinderdagverblijf De Groene Tuin?