Kinderopvang IJsselmonde

Uw kinderdagverblijf in IJsselmonde

Woont u in IJsselmonde en bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een BSO of kinderopvang in IJsselmonde? Dan bent u bij De Groene Tuin aan het goede adres. Wij hebben twee vestigingen, één aan de Taselaarstraat in IJsselmonde en een aan de Schuilenburg in Charlois. Beide locaties zijn gemakkelijk te bereiken en beschikken over ruime parkeergelegenheid. We hebben nog plek voor aankomend jaar, dus schrijf uw zoon of dochter snel in!

Professionele & gekwalificeerde begeleiders

De Groene werkt enkel en alleen met professionele, gekwalificeerde en toegankelijke begeleiders. Wij begrijpen als geen ander dat u uw kind bij iemand wil achterlaten die u dat toevertrouwd. Daarom doen wij er bij deze BSO en kinderopvang in IJsselmonde & Charlois alles aan om dat gevoel voor u te creëren. We werken daarom met horizontale of verticale groepen, hieronder kunt u deze zien:

  • Een baby groep van 0-2 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 tot 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3-4 jaar
  • Een peutergroep van 2-4 jaar
  • Een Buitenschoolse Opvang (BSO) groep van 4-13 jaar
Kinderopvang IJsselmonde
Kinderopvang IJsselmonde

Opvang voor kinderen van 0-13 jaar

Onze begeleiders van onze kinderopvang in IJsselmonde en Charlois staan het hele jaar door voor uw kinderen klaar. Uitzonderingen zijn nationale feestdagen en twee verplichte studiedagen voor de begeleiders waarin zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen om het allerbeste mee te kunnen geven aan uw kind. Zoals u hierboven ook kunt zien, vangen wij kinderen op van 0 – 13 jaar. Omdat wij uw kind het beste willen meegeven is het bij ons gebruikelijk om een begeleider per 4 baby’s of 6 grotere kinderen te hebben. Op deze manier houdt de begeleider voldoende toezicht en krijgt uw kindje de aandacht die het verdient en nodig heeft.

Gezonde en biologische voeding

Wij vermaken uw kindje de hele dag. We gaan dagjes met ze weg, knutselen, lezen voor of laten ze lekker buiten spelen bij mooi weer. Bij ons wordt iedereen gerespecteerd, ongeacht ras, geloof of culturele achtergrond. Wij hechten veel waarde aan gezonde en biologische voeding. Daarom krijgt uw zoon of dochter iedere dag een warme, biologische maaltijd voorgeschoteld. Deze maaltijden zijn allemaal halal. Heeft uw kind een allergie? Laat dit dan van te voren aan de leiding weten en dan wordt daar rekening mee gehouden bij de inkopen en het bereiden van de maaltijden. Op deze manier hopen wij de kinderen een interesse in gevarieerde voeding mee te kunnen geven. Dit past binnen ons voedingsbeleid.

GGD gecontroleerd

Elk jaar wordt de Buitenschoolse- en Kinderopvang in Rotterdam (IJsselmonde & Charlois) gecontroleerd door de GGD. Dit is de officiële toezichthouder van beide locaties en zij controleren ons regelmatig of we aan de door de overheid gestelde regels voldoen. De rapporteren hiervan kunt u terug vinden op: www.landelijkregisterekinderopvang.nl. Daarnaast voldoen de accommodaties ook aan de regels op het gebied van huisvesting en brandveiligheid. Hiervoor is er toezicht vanuit de DS+V (gemeente).

Kinderopvang IJsselmonde en omgeving? De Groene Tuin.

Overigens betekent al het bovenstaande niet dat de Buitenschoolse opvang en Kinderdagverblijf in IJsselmonde en Charlois duur is. Integendeel. Wij zijn vaak goedkoper dan onze collega’s. De tarieven vindt u op deze website. Wij bieden ook op maat gemaakte pakketten aan. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u altijd even bellen om een afspraak te maken. Onze collega’s staan voor u klaar en willen u graag helpen.

De Groene Tuin is als kinderdagverblijf in IJsselmonde ideaal voor mensen uit Rotterdam, maar ook als u uit Rhoon of Barendrecht komt zijn onze twee locaties in Rotterdam gemakkelijk te bereiken. Dankzij de makkelijke bereikbaarheid, vrije en ruime parkeergelegenheid en de camerabewaking is dit de ideale opvang voor uw kindje. Heeft u vragen of wilt u een rondleiding door onze kinderopvang, belt u dan gerust naar: 010-4822811. Uiteraard kunt u uw kindje hier op de website ook gelijk inschrijven. We hebben nog plek!

Maak een afspraak

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


  • Informatie van de ouder  • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811