Kinderopvang Charlois

Kinderopvang in Charlois (Slinge)

Komt u uit Charlois / Slinge en bent u op zoek naar een BSO of kinderopvang in Charlois? Dan bent u bij De Groene Tuin aan het juiste adres! Onze nieuwe locatie is gevestigd in Charlois aan de Schuilenburg. De ideale locatie om uw kind in Rotterdam op te laten vangen dankzij de ruime parkeergelegenheid en camerabewaking. De Groene Tuin heeft nog een vestiging, in het centrum van Rotterdam (IJsselmonde) aan de Taselaarstraat. Ook deze locatie heeft ruime en gratis parkeergelegenheid en maakt gebruik van camerabewaking. Beide locaties van De Groene Tuin zijn gemakkelijk te bereiken.

Gekwalificeerde & professionele medewerkers

Bij deze Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Rotterdam, De Groene Tuin, werken wij enkel met gekwalificeerde en professionele medewerkers. Al het personeel heeft al lange tijd ervaring in het opvangen van kinderen. Bij ons staat een veilige omgeving, aandacht voor uw kind en gekwalificeerde begeleiding voorop. Het team van De Groene Tuin staat het hele jaar door voor u klaar, behalve op nationale feestdagen en twee verplichte studiedagen per jaar. Op deze dagen ontwikkelt ons personeel zich verder zodat zij uw kind het allerbeste kunnen meegeven.

De openingstijden van beide locaties zijn elke werkdag van 07.15-18.15. Voor de Buitenschoolse Opvang gelden andere tijden, namelijk elke werkdag van: 14.15-18.15, behalve op woensdag. Op woensdag zijn we geopend van 12.15-18.15.

Kinderopvang Charlois
Kinderopvang Charlois

Groepen kinderopvang Charlois

Omdat wij uw kind het beste willen meegeven en willen leren maken wij gebruik van verticale of horizontale groepen:

  • Een baby groep van 0-2 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 tot 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3-4 jaar
  • Een peutergroep van 2-4 jaar
  • Een Buitenschoolse Opvang (BSO) groep van 4-13 jaar

Voor kinderen van 0-13 jaar

Zoals u hierboven kunt zien vangt onze kinderopvang in Charlois kinderen op van 0-13 jaar. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen zich vermaken, dat ze leren, zich ontwikkelen en dat ze zich veilig voelen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat ze verzorgd worden. Bij ons wordt iedereen gerespecteerd, ongeacht geloof, cultuur, ras of achtergrond. Het voedingsbeleid dat De Groene Tuin heeft past hier goed bij. Elke dag krijgen de kinderen een warme, biologische maaltijd bereid met verse producten. Deze maaltijden zijn altijd halal. Heeft uw zoon of dochter een allergie? Laat dit dan van te voren aan de begeleiding weten en dan wordt hier rekening mee gehouden tijdens het inkopen en het bereiden van de maaltijden.

Verzekerd van betrouwbaarheid

Uiteraard voldoet onze BSO en Kinderopvang in Charlois aan alle eisen en wetten die er gesteld zijn (Wet Kinderopvang). De GGD is toezichthouder van beide locaties en controleert ons regelmatig. Een keer per jaar krijgen we een onverwachte controle. Het rapport hiervan kunt u vinden op: www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Ook op het gebied van brandveiligheid voldoen wij aan alle regels. Hierin worden wij gecontroleerd door de DS+V (de gemeente).

Kinderopvangtoeslag

Overigens betekent al het bovenstaande niet dat Kinderopvang of de Buitenschoolse opvang bij De Groene Tuin in Rotterdam duur is; integendeel. Wij zijn vaak veel goedkoper dan onze collega’s. De tarieven kunt u vinden op deze website. Veel mensen weten niet dat ouders die werken, studeren of re-integreren recht hebben op kinderopvangtoeslag. Hierdoor betaalt u als ouder fors minder dan dat er netto op de rekening staat. Uiteraard kunnen wij ook op maat gemaakte pakketten aanbieden. Wilt u hier meer informatie over? Kom dan eens bij ons langs. Onze collega’s vertellen u hier graag meer over.

Kinderopvang De Groene Tuin in Rotterdam is ideaal voor mensen uit Charlois/Slinge, maar ook als u uit IJsselmonde, Rhoon, Barendrecht, Carnisselande, Smitshoek, Zuidplein, Lombardijen, Vreewijk, Feyenoord, Beverwaard, Ridderkerk of Bolnes komt, zijn onze twee locaties in Rotterdam gemakkelijk te bereiken. Dankzij de makkelijke bereikbaarheid, vrije en ruime parkeergelegenheid en de camerabewaking is dit de ideale opvang voor uw kindje. Heeft u vragen of wilt u een rondleiding door onze kinderopvang in Charlois, belt u dan gerust naar: 010-4822811. Uiteraard kunt u uw kindje hier op de website ook gelijk inschrijven. We hebben nog plek!

Maak een afspraak

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


  • Informatie van de ouder  • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811