Kinderopvang Barendrecht

Kinderopvang in omgeving Barendrecht

Woont u in Barendrecht en bent u op zoek naar een kinderopvang in Barendrecht of omgeving? Denk dan eens aan De Groene Tuin. Onze twee locaties in Rotterdam hebben een makkelijke bereikbaarheid en daarmee is het de ideale kinderopvang, ook voor kinderen uit Barendrecht. De eerste locatie is in het centrum van Rotterdam (IJsselmonde) en de tweede, tevens onze nieuwe locatie, is gevestigd in Charlois/Slinge.

Pedagogische medewerkers

Bij De Groene Tuin werken wij enkel met professionele en ervaren medewerkers. Ze zijn allemaal gediplomeerd als pedagogisch medewerkers. Bij allebei de twee vestigingen hebben wij vrije parkeergelegenheid en camerabewaking. Bij ons hebben uw kinderen alle ruimte om te leren en te spelen, zowel op de buitenspeelplaats als binnen in de speelhal of in andere groepen. Hieronder kunt u zien of wij verticale of horizontale groepen hebben:

  • Een baby groep van 0-2 jaar
  • Een dreumes- peutergroep van 1.5 – 4 jaar
  • Een 3+ groep van 3 – 4 jaar
  • Een peutergroep van 2 – 4 jaar
  • BSO groep van 4-13 jaar
Kinderopvang Barendrecht
Kinderopvang Barendrecht

Kinderdagverblijf Barendrecht? De Groene Tuin.

Zoals u ziet vangen wij kinderen op van 0 tot 13 jaar. Op onze nieuwe, tweede locatie hebben wij horizontale groepen. Elke werkdag tussen 07:15-18:15 uur staan wij bij KDV De Groene Tuin in Rotterdam klaar voor u en uw kinderen. De Groene Tuin is het gehele jaar geopend, behalve de nationale feestdagen en de studiedagen die wij inplannen voor onze personeel zodat zij zich ook verder kunnen ontwikkelen om het beste aan uw kinderen mee te geven. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen zich vermaken, spelenderwijs leren, ontwikkelen, veilig voelen in een vertrouwde huiselijke sfeer en uiteraard verzorgd worden. Kinderdagverblijf in Barendrecht gezocht? De Groene Tuin staat klaar voor u en uw kinderen.

Kinderopvang & BSO

Het is gebruikelijk bij ons dat er per begeleider vier baby’s zijn of zes grotere kinderen. Dat betekent dat er altijd zorg gedragen wordt voor uw zoon of dochter en dat de begeleider het goed kan overzien. Naast kinderopvang bieden wij ook Buitenschoolse Opvang aan. Hierbij zijn de openingstijden van 14.30-18.15 uur, behalve op woensdag, de openingstijden zijn dan: 12.00-18.15 uur. Dankzij de ruime en flexibele openingstijden en de gunstige ligging is ook de Buitenschoolse Opvang zeer geschikt voor kinderen uit Barendrecht.

Maak een afspraak

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


  • Informatie van de ouder  • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811