Sport BSO DRL

De Groene Tuin  blijft uitbreiden!

BSO De Groene Tuin in Rotterdam Zuidwijk/Charlois heeft er sinds 01-11-2019 een vestiging bij!
De nieuwste vestiging realiseren wij in een prachtige mooie, sportieve omgeving “voetbalcomplex D.R.L”  Deze vestiging heeft een oppervlakte van twee voetbalvelden!

Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding en meer informatie:

BSO De Groene Tuin is een jonge, sportieve, naschoolse opvang in Rotterdam. Ons concept is gebaseerd op Sport&Spel. Sporten en spelen is niet alleen leuk, gezellig en gezond maar ook heel leerzaam. Door middel van verschillende activiteiten in de thema’s: sport, spel, muziek en creativiteit ontwikkelen de kinderen zich op motorisch en sociaal-emotioneel gebied.

Kinderopvang Rotterdam
Sport BSO DRL

In een veilige, vertrouwde en sportieve omgeving biedt BSO De Groene Tuin veel meer dan uitsluitend buitenschoolse opvang. Kinderen willen in beweging zijn. Zij blaken van energie en willen dingen doen. Bij BSO De Groene Tuin zijn er geen saaie en verplichte programma’s en of personeel die de klok in de gaten houden! Door onze mooie grote locaties zijn wij in staat een grote variëteit van sporten aan te kunnen bieden.

Locatiegegevens van onze nieuwe Sport Bso:
Sportcomplex Sv DRL
Spinozaweg 498, 3076 ET Rotterdam

Maak een afspraak

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


  • Informatie van de ouder  • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811