BSO Beverwaard

BSO Beverwaard is een kinderopvang na schooltijd. De kinderen worden na schooltijd netjes opgehaald en naar locatie gebracht. Ieder kind krijgt dan iets lekkers en gezond te knabbelen en te drinken. Hierna kunnen de kinderen kiezen uit welke activiteiten ze willen deelnemen. Wij begrijpen dat het als ouder moeilijk is om de zorg van je kind over te dragen aan iemand anders. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben al wat jaren ervaring.

Om tegemoet te kunnen komen aan de individuele ouders/verzorgers, bieden wij flexibele, betrouwbare en consistente service aan, waarbij er een veilige en stimulerende omgeving wordt gecreëerd.

De omgeving van de buitenschoolse opvang Beverwaard is veilig, schoon en goed georganiseerd. Er zijn diverse ruimtes waar kinderen verschillende activiteiten aan kunnen deelnemen.

BSO Beverwaard
BSO Beverwaard
BSO Beverwaard is geopend op de schooltijden en hele dagen in de vakanties. Ook bij sluiting van scholen, bijvoorbeeld door studiedagen, biedt BSO Beverwaard ook opvang. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd zelfstandigheid aanleren. Kinderparticipatie hoort daar dus ook bij, kinderen hebben daarom bij ons inspraak. Wij laten ieder kind meedenken en meepraten met bijvoorbeeld de geplande activiteiten, inrichting van een nieuwe ruimte of aanschaf van nieuwe spelletjes. Participatie betekent bij BSO Beverwaard; samen naar een passende oplossing zoeken!

Buitenschoolse opvang beverwaard

Buitenschoolse opvang Beverwaard zorgt ervoor dat u als ouder gerust kunt werken en uw kind na schooltijd kunt ophalen. Buitenschoolse opvang Beverwaard is op iedere schooldag geopend en ook in de schoolvakanties. Ook wanneer er studiedagen voor de leraren zijn is de buitenschoolse opvang Beverwaard geopend. Een van onze pedagogische medewerkers haalt u kind van school en brengt het veilig naar de locatie. In principe begint iedere dag hetzelfde; kinderen die van school komen krijgen eerst een gezond hapje en drankje. Meeste kinderen zijn nog moe van school en willen eerst even wat relaxen op de bank. Na gegeten en gerelaxt te hebben kunnen de kinderen deelnemen aan de dagprogramma die vol staat met allerlei leuke en leerzame activiteiten.

Alle geplande activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteit zij willen deelnemen. Wilt een kind liever op de bank een boekje lezen en niet deelnemen aan een activiteit? Dan is dat ook geen enkel probleem. Buitenschoolse opvang Beverwaard vind het belangrijk dat kinderen zelf kunnen aangeven wat zij die dag het liefst willen doen en wij proberen waar mogelijk daaraan mee te werken.

De dagelijkse geplande activiteiten worden door onze ervaren pedagogische medewerkers gefaciliteerd. Bij iedere activiteit staan de kinderen centraal. De input en suggesties van kinderen en ouders worden door ons erg aangemoedigd.

Wilt u uw kind inschrijven of wilt u eerst meer informatie? Kom dan een keer langs of neem telefonisch contact met ons op!

Leuke activiteiten BSO Beverwaard

Bij BSO Beverwaard maken kinderen kennis met verschillende leuke activiteiten. Ieder activiteit stimuleert de ontwikkeling van een kind, en leert hen met elkaar samen te werken en te spelen. BSO Beverwaard heeft een goed aanbod van leerzame speelgoed en hulpmiddelen die kinderen dagelijks kunnen gebruiken.

Wanneer de kinderen wat gegeten en gedronken hebben begint de dagprogramma volop leuke activiteiten. Kinderen mogen zelf kiezen aan wat voor soort activiteiten ze willen deelnemen. Wilt een kind liever niet iets actiefs doen maar liever een boekje lezen op de bank? Dan is dat ook mogelijk. We vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf thuis voelen en eerlijk vertellen wat ze die dag willen doen. Uiteraard stimuleren wij kinderen wel om iets actiefs te gaan doen en te bewegen.

De leuke activiteiten die BSO Beverwaard aanbiedt vallen onder een aantal thema’s; creatieve activiteiten, sport, eten en cultuur en muziek en rollenspel. Alle activiteiten worden volledig ondersteund door gediplomeerd personeel en omvatten buitenspelen binnen ingesloten speelvelden. Kinderen worden aangemoedigd om eerlijk te zeggen wat ze die dag willen doen.

Als het mooi weer is kunnen de kinderen lekker buitenspelen in het plaatselijk park of op het speelveld. Kinderen kunnen ook deelnemen aan een geplande activiteit zoals schilderen, sporten, koken of tekenen. Alle leuke activiteiten van de buitenschoolse opvang Beverwaard worden zorgvuldig samengesteld zodat alle kinderen gelijke kansen hebben om deel te nemen aan de activiteiten van kun keuze. Individuele ondersteuning of begeleiding bij activiteiten wordt indien nodig ook aangeboden, zo zorgen we ervoor dat alle behoeften van de kinderen wordt voldaan.

De combinatie van leuke activiteiten en spelenderwijs leren is bij BSO Beverwaard heel normaal. De kinderen leren zo met bepaalde activiteiten hoe zij voor zichzelf kunnen opkomen of hoe zij met bepaalde situaties moeten omgaan die zij in het echte leven kunnen tegenkomen.Onze ervaren pedagogische medewerkers leren zo uw kind spelenderwijs om henzelf te ontplooien en te ontwikkelen.

BSO Beverwaard biedt ook sportieve spelletje aan, gericht op schoolgaande kinderen.De sportieve activiteiten voor de jongere kinderen hebben betrekking op aspecten op beweging en coördinatie. De kinderen worden aangemoedigd om deel te nemen aan alle leuke activiteiten om zo samen te leren spelen en te leren om in een teamverband te werken.

Mocht u vragen hebben over de aangeboden activiteiten bij BSO Beverwaard, dan kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ook een keer langskomen, om te zien hoe een dag bij BSO Beverwaard eruit ziet!

Maak een afspraak

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


  • Informatie van de ouder  • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op dit moment hebben wij 4 locaties voor kinderopvang in Rotterdam. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811