Over ons

KINDEROPVANG DE GROENE TUIN

DE BESTE KEUZE VOOR U EN UW KIND

Kinderopvang De Groene Tuin is opgericht in 2009 en biedt het hele jaar door professionele opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De Groene Tuin is een flexibele organisatie die inspeelt op de maatschappelijke veranderingen. Het aanbod van De Groene Tuin voegt zich naar de behoeften en wensen van de klant.

Opvang op alle werkdagen tussen 07.15 en 18.15 uur.

De Groene Tuin is een professionele kinderopvang organisatie en door de gemeente Rotterdam erkend als officiele instelling voor geregistreerde kinderopvang.

De locatie van De Groene Tuin is ruim van opzet met een leuke buitenspeelplaats, vrije parkeergelegenheid en camerabewaking. Naast vele ontwikkelingsgerichte activiteiten verzorgt De Groene Tuin dagelijks een warme maaltijd voor de kinderen van de dagopvang en op de woensdagmiddag en in de schoolvakanties voor de kinderen van de buitenschoolse opvang.

Toezicht:
De GGD ziet toe (als toezichthouder) op de naleving van de eisen uit de Wet Kinderopvang. Op het gebied van huisvesting en brandveiligheid is er toezicht vanuit de DS+V (gemeente) en de brandweer.

Kwaliteit:
De Groene Tuin stelt zich ten doel de kwaliteit van haar kinderopvang en de omstandigheden waaronder deze plaatsvindt te blijven verbeteren. Kwaliteit leveren bij De Groene Tuin wil zeggen telkens de eigen organisatie tegen het licht houden, bijstellingen doen, aanpast wat beter kan en zorgvuldig bewaakt wat goed is. Behoud en verbetering van kwaliteit is een zaak waar alle medewerkers bij betrokken zijn. Er wordt gewerkt met gediplomeerde pedagogisch medewerkers en volgens een pedagogisch beleidsplan voor KDV en BSO.

Inschrijven voor KDV en/ of BSO is per direct mogelijk

Dit kunt u doen op ons kantoor op onze locatie, via de website of via e-mail.

Kinderdagverblijf en BSO De Groene Tuin, Taselaarstraat 5, 3078VM Rotterdam – KvKnr: 991641528 / 876582407 – Tel: 010 482 2811

Advies op maat nodig?

Wilt u advies aanvragen over alle mogelijkheden bij ons kinderdagverblijf? Dit kunt u doen door te bellen naar onze locatie, via de website of via e-mail. Bel ons op: 010-4822811
Neem contact op

Contact

Kinderdagverblijf & BSO

Locatie 1
Taselaarstraat 5
3078 VM Rotterdam (IJsselmonde)
010-4822811

Locatie 2
Schuilenburg 27
3085 KX Rotterdam (Charlois)
010-2939429

Mail: info@degroenetuin-kdv.nl

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

De Groene Tuin is een professionele kinderopvang organisatie en door de gemeente Rotterdam erkend als officiële instelling voor geregistreerde kinderopvang. U kunt uw zoon of dochter direct aanmelden bij kinderdagverblijf De Groene Tuin of kom eens langs om te kijken.